Laxpudding
Cuisine: 200
Serves: 4-6
Ingredients
- 250 g laxfilé
- 6-8 st medelstora potatisar
- 1 st gul lök
- 2 1⁄2 dl kokosmjölk
- 2-3 st ägg
- Salt och peppar
Instructions
- Sätt ugnen på 200 grader
- Skala och koka potatisen. Låt potatisen svalna något innan du skivar den i ca 1⁄2 cm tjocka skivor. Skiva laxfiléerna i 1⁄2 cm tjocka skivor. Vik och lägg bakplåtspapper i en brödform, lägg potatisskivor
- i understa lagret och varva med lax, lök, salt och peppar.
- Vispa ihop ägg, kokosmjölk, salt och peppar (lite dill om smak och tycke vill).
- Häll på ägg och kokosmjölksblandningen och ställ in formen i ugnen i ca. 40 minuter. Servera med en god sallad, broccoli och rivna morötter.
3.2.1275