Michael Håkansson har under flera års tid fördjupat sig i ämnet kring gluten och mjölk och har därigenom kunnat samla en mängd fakta i tre böcker, den tredje kom ut alldeles nyligen. Här får vi utförlig information kring bakgrund, varför och hur man kan gå tillväga för att slippa äta det som kroppen i många fall inte vill ha. Gluten och mjölk tillhör våra absolut vanligaste allergener. I boken tar Michael bl.a upp 300 symtom som är kopplade till en känslighet/intolerans för gluten. Är du nyfiken på bl.a vad som händer i din kropp om du äter gluten och/eller mjölk och samtidigt är känslig mot dessa livsmedel? Varför har man på senare tid förädlat vetet och processat komjölken?
Köp dessa faktaspäckade böcker och fördjupa dig i ämnet.
Vill du följa hans uppmärksammade blogg kan du göra det här.
Dessa ”uppslagsverk” har nyligen fått ett nytt fräscht omslag som jag fick äran att designa, efter att ha påtalat att de tidigare omslagen kanske inte var så ”säljande” 😉
Vi är glada att kunna erbjuda böckerna. Köp dessa i vår shop och för endast 169.-/st.
Klicka här för att komma till böckerna.
Må gott!
/Sofia