Pepparkaksmixen från Blending Bliss är en produkt utan gluten, tillsatser och kemiska processer.
Kvinnan som står bakom Blending Bliss heter Cecilia Broms och vi träffade henne på mässan, ”Mat och hälsa”, förra veckan, en inspirerande person som jobbar med rena produkter och står hemma i sitt kök och mixar, bakar och testar tills hon får bästa reslutat.
Vi på SandT testade att baka Blending Bliss pepparkaksmix, men avvek lite från receptet på förpackningen då det innehåller mjölkprodukter så istället för kesella så valde vi soya mild and creamy. Resultatet blev mycket gott!
Vi älskar förpackningarna och inspirationen man får från Blending Bliss produkter.
Pepparkaksmuffins enligt receptet på förpackningen (bytte kesella mot soya mild and creamy)
Här bakade vi muffins som vi toppade med kanelmarängsmet innan gräddning och serverade med lingon.
Vilken succé det blev hos avsmakarna! De tog slut i ett nafs.
Vill du läsa mer om Blending Bliss så hittar du henne här.
Inom kort kommer vi att lägga upp recepten på dessa i vår receptbank.
Hoppas du får en fin dag!
SandT