God morgon underbara helg!
Vi är på landet för första helgen på över fem veckor och lugnet här ute ger mig inspiration att baka, laga mat och experimentera med nya gluten- och mjölkfria recept. Här kommer därför ett tips till er på en helgfrukost som jag tycker är supergod!
Brödet är Friends of Adam och vi äter det Danska surdegsbrödet då det är helt utan gluten och mjölkprodukter.
Kokossmoothie är gjord på coconut cream för att få en krämigare konsistens och blir dessutom godare och mycket nyttigare än yoghurt, vi toppade den med en riktig energiboost, frö- och nötmüsli som är kryddad med kanel.
Visste ni att kanel sänker halterna av socker och fett i blodet? Det sägs också vara mycket bra för personer med diabetes då det har en påverkande effekt på blodsockret.
I äggröran rörde vi ner tomaterna som blev över från gårdagens taccomiddag som jag dessutom kommer att tipsa om senare i dag.
Om du inte har tillgång till Friends of Adams bröd och vill baka ett enkelt och nyttigt bröd så hittar du ett recept på det här.
Trevlig helg!