Ställ din fråga

Martin är näringsfysiolog med mångårig erfarenhet av utbildningar och föreläsningar inom ämnet näringslära.

Han har tidigare varit aktiv inom diabetesforskning och är i dag ansvarig för utbildning på Paulúns Näringscenter. Martin har skrivit eller varit medförfattare till böckerna För hjärtats skull, Isodieten, Isodieten – kokboken, Isodieten på egen hand, Modern Näringslära och Allt om näringslära.

Här svarar Martin på allt som berör hälsa, kost och näringslära inom 48h med undantag för de perioder då Martin håller i utbildningar, vid de tillfällen meddelar vi er detta.

[question_form width=\’98%\’ bordercolor=\’#000000\’ style=\’color: #999999;\’]Fråga Martin[/question_form]

[list_questions]

Dela gärna med dig:

Table of Contents

On Key

Liknande recept

Avoghurt

Avoghurt Serves: 4 Enkelt mellanmål/frukost med massor av fibrer, bra fettkällor, mineraler och väldigt gott! Här har du chansen att ”lura” i barnen mer nyttigt

Lammstek

Lammstek 4 personer Ugn 175 grader Ingredients 1 msk timjan 1 tsk dragon 1 msk basilika 1/2 tsk ingefära 1 tsk salt 1/2 tsk svartpeppar

Berg och dalbanor

När man kliver in i fasen av ett hälsosammare liv så är saken helt klar att ens lägsta nivå är bra mycket högre än vad

Bakterierna som gör dig frisk

70-90% av vårt immunförsvar sitter i magen. Med en frisk tarmflora är vi skyddade mot en mängd sjukdomar. Men vi behöver ta hand om vårt