Spenattorsk
Author: SandT
Serves: 4
Enkel vardagsmat som passar hela familjen!
Ingredients
- 400 g torsk (1 st torskblock)
- 1 påse fryst spenat, 450 g
- 3 dl vatten
- 1 st gul lök
- 4 st ägg
- Kärsbärstomater
- 6 st medelstora potatisar
- 1 dl havredryck
- Smör eller mjölkfritt smör
- Salt & peppar
Instructions
- Finhacka löken och fräs den i en stekpanna med olivolja, tillsätt spenaten och vattnet. Skala och koka potatisen. Koka äggen.
- När spenaten har kokat upp, krydda och tillsätt torsken som du skurit i kuber.
- Gör potatismos av potatisen. Mosa potatisen, tillsätt smör och havredryck, salt och peppar. Dela tomaterna, skala och hacka de kokta äggen och servera till potatismoset och spenatfisken.
3.2.1215