Att ha gott om tid i köket, sätta på favoritspellistan och kanske hälla upp ett gott glas rött vin i väntan på goda vänner är bland det härligaste jag vet.
Jag har alltid älskat att laga mat men inte förrän på senare år tagit mig mer tid till det. I dag gjorde jag ett långkok med högrev som fick puttra i tomatsås tillsammans med örter, lök och vitlök i över fem timmar, till detta serverades en hemgjord Gnocchi som jag gjorde för första gången och resultatet blev överraskande gott och bra. Dessutom var det väldigt enkelt.
Gnocchi passar bra till en enkel tomatsås, köttfärsås eller varför inte en god pesto. Ringla över lite kallpressad olivolja. Min favorit över alla är Terrenos olivolja (det är ingen slump att vi valt att ha den i vår webshop!)
Servera med färska, smakrika körsbärstomater och mycket basilika.
Receptet på Gnocchi hittar du här.
Här kan du läsa mer om och köpa olivoljan.
Önskar dig en bra lördagskväll!
/SandT Tessan