Älskade Italien

Att ha gott om tid i köket, sätta på favoritspellistan och kanske hälla upp ett gott glas rött vin i väntan på goda vänner är bland det härligaste jag vet.
Jag har alltid älskat att laga mat men inte förrän på senare år tagit mig mer tid till det. I dag gjorde jag ett långkok med högrev som fick puttra i tomatsås tillsammans med örter, lök och vitlök i över fem timmar, till detta serverades en hemgjord Gnocchi som jag gjorde för första gången och resultatet blev överraskande gott och bra. Dessutom var det väldigt enkelt. 

Gnocchi passar bra till en enkel tomatsås, köttfärsås eller varför inte en god pesto. Ringla över lite kallpressad olivolja. Min favorit över alla är Terrenos olivolja (det är ingen slump att vi valt att ha den i vår webshop!)
Servera med färska, smakrika körsbärstomater och mycket basilika.

Receptet på Gnocchi hittar du här. 

DSC_4564 DSC_4567 DSC_4570 DSC_4578

DSC_4583

olivolja

Här kan du läsa mer om och köpa olivoljan. 

 

Önskar dig en bra lördagskväll!
/SandT Tessan

 

Dela gärna med dig:

Table of Contents

On Key

Liknande recept

Avoghurt

Avoghurt Serves: 4 Enkelt mellanmål/frukost med massor av fibrer, bra fettkällor, mineraler och väldigt gott! Här har du chansen att ”lura” i barnen mer nyttigt

Lammstek

Lammstek 4 personer Ugn 175 grader Ingredients 1 msk timjan 1 tsk dragon 1 msk basilika 1/2 tsk ingefära 1 tsk salt 1/2 tsk svartpeppar

Berg och dalbanor

När man kliver in i fasen av ett hälsosammare liv så är saken helt klar att ens lägsta nivå är bra mycket högre än vad

Bakterierna som gör dig frisk

70-90% av vårt immunförsvar sitter i magen. Med en frisk tarmflora är vi skyddade mot en mängd sjukdomar. Men vi behöver ta hand om vårt