Banan och chokladklubba
Serves: 8-10
Ingredients
- 1 st banan
- ca. 8 tsk cashewnötssmör
- 50 – 100 g mjölkfri choklad
- 8 – 10 st klubbpinnar
Instructions
- Skiva bananen/bananerna i ca 1,5 cm tjocka skivor.
- Ta en klick cashewnötssmör med en tesked och lägg mellan bananskivorna.
- Lägg en banan ovanpå cashewnötssmöret och fäst klubbpinnarna i bananerna.
- Sätt in allt i frysen minst 30 minuter.
- Bryt valfri mjölkfri choklad och smält i ett vattenbad. Barn brukar tycka att ljus choklad är godast, jag rekommenderar därför Mo Free choklad.
- Ta ut bananbakelserna och doppa dem i chokladen eller ringla choklad över bananerna med en sked. Chokladen stelnar snabbt om klubborna är riktigt kalla.
- Ställ klubborna i kylen till dess att det är dags att smaska!
3.2.1275