Bounty
Ca 20 st
Ingredients
- 1 nypa salt
- 2 msk havregrädde
- 25 g kokosfett
- 200 g mörk choklad
- 100 g smör
- 200 g kokosflingor
- 1 tsk vaniljpulver (ej vaniljsocker)
- 3 dl florsocker (Sukrin)
Instructions
- Blanda samman smör, kokosflingor, vaniljpulver, sukrin florsocker, havregrädde och salt
- Blanda ingredienserna väl
- Forma små avlånga bitar och lägg dem på ett fat
- Ställ in fatet med kokosbitarna i frysen i minst 1 timma
- Smält mörk choklad i vattenbad, ta ut kokosbitarna ur frysen och doppa dem i chokladen
Notes
Smaksätt gärna kokossmeten efter eget tycke och smak. Exempelvis citron eller cognac.
Det är också fint att dekorera med färska bär eller strö över lite florsocker (Sukrin)
3.1.03