Evas Mandelbiskvi med smörig kräm

Evas Mandelbiskvi med smörig kräm

Author: SandT
Serves: 15-20 st
Den här biskvin blir ett gift. Så passa dig så du inte börja frossa ohämmat!
Ingredients
  • Kakor
  • 200 g sötmandel
  • 250-300 g florsocker/Sukrin Melis
  • 4 st ekologiska äggvitor
  • Smörkräm
  • 150 g mjukt smör (mjölkfritt)
  • 1 msk vaniljsocker
  • 1 st ekologisk äggula
Instructions
  1. Mal mandeln, helst i en gammal hederlig kvarn för att få bästa resultat. Då blir ”tjockleken” på mandelmjölet som bäst. Vispa äggvitorna hårt och blanda med mandelmjöl och florsockret. Klicka ut små klickar på bakplåtspapper och grädda i 175 grader i 8-12 min.
  2. Blanda ingredienserna till smörkrämen och lägg ihop mandelkakorna två och två med en klick kräm emellan.

Dela gärna med dig:

Table of Contents

On Key

Liknande recept

Avoghurt

Avoghurt Serves: 4 Enkelt mellanmål/frukost med massor av fibrer, bra fettkällor, mineraler och väldigt gott! Här har du chansen att ”lura” i barnen mer nyttigt

Lammstek

Lammstek 4 personer Ugn 175 grader Ingredients 1 msk timjan 1 tsk dragon 1 msk basilika 1/2 tsk ingefära 1 tsk salt 1/2 tsk svartpeppar

Berg och dalbanor

När man kliver in i fasen av ett hälsosammare liv så är saken helt klar att ens lägsta nivå är bra mycket högre än vad

Bakterierna som gör dig frisk

70-90% av vårt immunförsvar sitter i magen. Med en frisk tarmflora är vi skyddade mot en mängd sjukdomar. Men vi behöver ta hand om vårt