Kalkongryta

Serves: 4
Servera med en matig sallad eller kokt potatis
Ingredients
  • 1 – 2 st kalkonfiléer (ca. 600 g)
  • 1 st gul lök
  • 1 msk tomatpuré
  • 1 st vitlöksklyfta
  • En skvätt vitt vin
  • 150 g färska körsbärstomater
  • 1 burk krossade tomater
  • 1 msk lantbuljong
  • Salt & peppar
  • Potatis
Instructions
  1. Skala och finhacka lök och vitlök, fräs i en panna. Dela kalkonfilén och fräs i lök och vitlöksblandningen, tillsätt tomatpuré. Tillsätt därefter delade körsbärstomater, krossade tomater och en skvätt vin. Krydda och låt puttra en stund.
  2. Servera med kokt potatis och lite färska örter.

Dela gärna med dig:

Table of Contents

On Key

Liknande recept

Avoghurt

Avoghurt Serves: 4 Enkelt mellanmål/frukost med massor av fibrer, bra fettkällor, mineraler och väldigt gott! Här har du chansen att ”lura” i barnen mer nyttigt

Lammstek

Lammstek 4 personer Ugn 175 grader Ingredients 1 msk timjan 1 tsk dragon 1 msk basilika 1/2 tsk ingefära 1 tsk salt 1/2 tsk svartpeppar

Berg och dalbanor

När man kliver in i fasen av ett hälsosammare liv så är saken helt klar att ens lägsta nivå är bra mycket högre än vad

Bakterierna som gör dig frisk

70-90% av vårt immunförsvar sitter i magen. Med en frisk tarmflora är vi skyddade mot en mängd sjukdomar. Men vi behöver ta hand om vårt