Snart tar många av oss påskledigt och ägnar tid åt familj och vänner, vilka ju är de viktigaste vi har.
Till påsken hör påskägg och påskgodis, vilket ofta innehåller mjölk och även gluten.
Om man vill kan man med fördel välja att baka och laga eget.
Du slipper då allt raffinerat socker och icke så hälsosamma tillsatser.
Här på SandT har vi valt att laga en härlig efterrätt som passar bra till påskbuffén.
Mango Sticky Rice (4 pers)
1 st mango
2 dl kokt sushiris (kokas utan sötning)
1 dl kokosgrädde
1 msk flytande honung
Koka riset enligt anvisningarna på förpackningen, men hoppa över att tillsätta socker.
Skala och finhacka mangon. Blanda samman allt och servera med några bitar mango.
Toppa gärna med kokosflakes.
Du hittar även receptet här!
Här är ett annat gulligt recept vi fick utav en av våra läsare.
Du kommer till receptet på ”Påskkycklingar” här!
Glad Påsk önskar vi på SandT