Remouladsås
Ingredients
  • 1 sats majonäs
  • 1 dl inlagd gurka
  • 1 msk kapris
  • 3 msk hackad persilja
  • 1 tsk salvia (ca 4st blad)
  • 1 tsk fransk senap
  • Gurkmeja efter tycke och smak
  • Salt och peppar
Instructions
  1. Majonäs:
  2. dl olja, 1 st ägg mixas med stavmixer
  3. Hacka inlagd gurka, kapris, persilja, salvia och blanda med majonäsen.
  4. Salta, peppra och tillsätt gurkmeja.

Kapris Persilja Salvia Hackad gurka

Remouladsås

 

 

 

 

 

Dela gärna med dig:

Table of Contents

On Key

Liknande recept

Avoghurt

Avoghurt Serves: 4 Enkelt mellanmål/frukost med massor av fibrer, bra fettkällor, mineraler och väldigt gott! Här har du chansen att ”lura” i barnen mer nyttigt

Lammstek

Lammstek 4 personer Ugn 175 grader Ingredients 1 msk timjan 1 tsk dragon 1 msk basilika 1/2 tsk ingefära 1 tsk salt 1/2 tsk svartpeppar

Berg och dalbanor

När man kliver in i fasen av ett hälsosammare liv så är saken helt klar att ens lägsta nivå är bra mycket högre än vad

Bakterierna som gör dig frisk

70-90% av vårt immunförsvar sitter i magen. Med en frisk tarmflora är vi skyddade mot en mängd sjukdomar. Men vi behöver ta hand om vårt